Jeg brenner for å utforme og innrede bygg!

Jeg er kjempeheldig som har fått gjøre jobben jeg elsker i 15 år i arkitektkontorer. Der har jeg hjulpet folk og firmaer med deres prosjekter som både arkitekt og interiørarkitekt. Jeg har fått bred erfaring med å tegne og innrede forskjellige typer bygg. Som f.eks., salgslokaler, kontorbygg, kjøpesenter, skoler, boliger og fritidsboliger m.m.


Nå er jeg så heldig å få jobbe med to av de tjenestene jeg liker aller best. Som jeg også kanskje er aller dyktisk på.

  • å innrede fantastiske firmalokaler slik at de markedsfører firmaets produkt eller tjeneste, som bidrar til økt omsetning og gladere ansatte hver dag.
  • Å hjelpe boligeiere med å tegne nye boliger og fritidsboliger eller ombygginger/ tilbygg slik at de får vakre og funksjonelle hjem.


Å jobbe med skisser, teknisk tegning,  å planlegge materialer, farger og møbler er kvalitetstid for meg.

Jeg vil gjerne følge deg i hele prosessen fra du har ideer om å forande noe, til bygget står ferdig og kan nytes.


Din begeistring er min drivkraft.


Bondejenta som ble designer.

Kreativiteten og gleden bor i meg fra mine barneår på gården Åstad.  Attpåklatten ”litjmor” av 6 søsken. Jeg var med på lange arbeidsøkter fra jeg var ganske lita jente. Som f.eks. fjøsstell, steinplukking og skogsarbeid. Jeg erindrer det som oppbrukt tålmod, frosne tær og veeeldig kjedelig!

Dette var en stor kontrast til all den tiden vi lekte. Slik ble jeg godt kjent med stor glede. Glede og humor er også viktig for meg som voksen.


To avgjørende ting var annerledes den gangen:

  • Det ble ikke kjøpt leker. (Bortsett fra en togbane, ett trekkspill og ski)
  • Frihet og utfoldelse i leken.


De voksne fulgte ikke så mye med på hva vi gjorde. Bare vi var på plass til alle de 5 faste måltidene som ble servert hver dag.

Vi var oppi skogen, oppi trærne, oppi bergveggen, mellom traktorutstyret i garasjen... og vi måtte selv finne på hva vi skulle gjøre.


Kreativiteten kom naturlig med indianerleken, gressrullingen, broderingen og mye tegning.

Vi bygde og innredet hus og hytter den gangen også. Mellom kjøkkenstoler, i senga, under stabburet, under trær,i huler og med lego.

Mamma og pappa bygde kårhus på gården da jeg var 14. Jeg hadde tegnet om hustegningene året før, som snekkerne bygde etter, slik at løsningene passet bedre for oss. Huset ble bra det, bortsett fra at døra fra toalettet går rett inn i stua!! med de ulempene det kan by på....  Man lærer så lenge man lever.

I dag er jeg svært takknemlig for den trygge og spennende oppveksten jeg fikk. Jeg takker mamma og pappa for min kreativitet, glede og løsningsorientering de har gitt meg, som jeg bruker hver dag både i jobb og fritid.


Hilsen bondejenta