Om oss

 

 

Laila Mjønesaune- Boligarkitekt og interiørarkitekt

Jeg er kjempeheldig som har fått gjøre jobben jeg elsker i over 20 år, og fått bred erfaring med å tegne og innrede forskjellige typer bygg. Kontorbygg, kjøpesenter, skoler, salgslokaler, boliger og fritidsboliger m.m.

Jeg startet firmaet herlig design i 2016. Her jobber jeg med to av de tjenestene jeg liker aller best. Som jeg også kanskje er aller dyktisk på.

  • å innrede fantastiske firmalokaler slik at de markedsfører firmaets produkt eller tjeneste, som bidrar til økt omsetning og gladere ansatte hver dag.
  • Å hjelpe boligeiere med å tegne nye boliger og fritidsboliger eller ombygginger/ tilbygg slik at de får vakre og funksjonelle hjem.

 

Å jobbe med skisser, teknisk tegning,  å planlegge materialer, farger og møbler er kvalitetstid for meg.Jeg følger deg gjerne i hele prosessen fra du har ideer om å forande noe, til bygget står ferdig og kan nytes.

Din begeistring er min drivkraft.

 

 

Bondejenta som ble designer.

Kreativiteten og gleden bor i meg fra mine barneår på gården Åstad.  Attpåklatten ”litjmor” av 6 søsken. Jeg var med på lange arbeidsøkter fra jeg var ganske lita jente. Som f.eks. fjøsstell, steinplukking og skogsarbeid. Jeg erindrer det som oppbrukt tålmod, frosne tær og veeeldig kjedelig!

Dette var en stor kontrast til all den tiden vi lekte. Slik ble jeg godt kjent med stor glede.

Glede og humor er også viktig for meg som voksen.

 

Kreativiteten kom naturlig med indianerleken, gressrullingen, broderingen og mye tegning. 

Vi bygde og innredet hus og hytter den gangen også. Mellom kjøkkenstoler, i senga, under stabburet, under trær,i huler og med lego.

 

 

 

 

 


 

Irene Vollan- Kontormedarbeider

Jeg jobber med tilrettelegging av prosjekter, registrering og økonomi. Ellers bistår jeg i byggesøknader og med oppmåling av bygg.

Jeg har lang erfaring med kundebehandling i mine tidligere jobber i butikker.  

 

Fritiden min bruker jeg med min familie- samboer, fire barn og ett barnebarn. Turgåing, hytteliv og strikking.

Jeg liker struktur og, oversikt og har en god porsjon humor, som av og til bikker over  til latterkrampe...